Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

364 commentaren van in totaal 365 beoordelingen
Service
Dick van den Berg (Gorinchen)
11/10/2018
8

Deze dealer onderhoud goede communicatie met de klant en denkt mee over werkzaamheden of deze al dan niet noodzakelijk zijn.

Service
Izaak van Vuuren (4207 NA Gorinchem)
11/10/2018
10

-

Service
N Temme
11/10/2018
9

Altijd correct vriendelijk en deskundig.

Service
C.Breugem (Groot-Ammers)
08/10/2018
8

Behulpzaam, beleefd, vriendelijk.

Service
S van Hulst (Gorinchem)
08/10/2018
9

Fijne garage, denkt met je mee, kan altijd langskomen als er wat is met mijn auto, moet er iets gemaakt worden kan ik daar op wachten ze vragen toestemming om te repareren, fijne garage!!!!

Service
a p a janse (gorinchem)
05/10/2018
10

ben erg netjes geholpen

Service
Bas Kuiper (Groot-Ammers)
05/10/2018
10

Heel veel vertrouwen in deze dealer. Altijd een prima ontvangst, altijd een goed inzicht in de werkzaamheden, wanneer nodig een keurige leenauto en altijd een prettige persoonlijke benadering.

Service
Mevr. Bruijns (Terheijden)
05/10/2018
10

Vanaf moment van aankoop in 2010 zeer vriendelijk en correct behandeld.Er worden werkzaamheden gedaan die nodig zijn, niet meer en niet minder.Zeer tevreden.

Service
Mevr. C.Verwaal-Visser (Sleeuwijk.)
05/10/2018
7

Heb geen uitleg gekregen over werkzaamheden of rekening.

Service
Marcel van der Wal (Arkel)
26/09/2018
9

Al jarenlang vaste klant . Goede service , vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
Dhr O. Albada (Dalem)
20/09/2018
10

Schouten Gorinchem BV slaagt erin de beloftes waar te maken en is niet te beroerd om eventuele kleinigheden meteen mee te nemen( dat alles voor dezelfde prijs). Je gaat dus zeer tevreden weer op pad met een auto waarop je kunt vertrouwen.

Verkoop
Adrie Schrijver (Hoornaar)
19/09/2018
8

Eerlijke oprechte verkopers

Service
Hendrine Horden
06/09/2018
6

Sommige medewerkers zijn vriendelijk, ondanks dat ik zie dat zij het druk hebben, dat is prettig en goed. Daarmee ben je er natuurlijk niet helemaal. Daarom een tip: geef eerlijke informatie en vraag zo nodig door over reparatie en onderhoud dat moet worden gedaan. En als een klant een uur langer moet wachten omdat het druk is geef dan bijvoorbeeld korting door de huurauto niet te rekenen o.i.d.

Service
Dhr. K.J. van den Assem (Gorinchem)
05/09/2018
10

Zeer klantvriendelijk, gedegen vakkennis, grote hulpvaardigheid tegen betaalbare prijs

Service
Dhr P.J. de Wit
05/09/2018
8

als ik niet tevreden zou zijn kwam ik niet meer.

Service
Jielis Bikker (Noordeloos)
05/09/2018
8

Goede service.Staan altijd klaar.Klant vriendelijk.

Service
Bep Peters (Raamsdonksveer)
22/08/2018
10

Altijd wordt ik correct behandeld

Service
Dhr. J.L.C. Rouwer (Werkendam)
15/08/2018
8

Altijd wordt je correct en netjes behandelt

Service
M. de Kleijn (Gorinchem)
15/08/2018
9

Een van de betere garages die ik ken. Goede en betrouwbare service. Kan geen minpunt noemen.

Service
Willem de Heus (Vuren)
15/08/2018
9

Goed bedrijf met vriendelijke en vakbekwame mensen

Verkoop
Andre vos (Giessen nbr)
10/08/2018
7

klant vriende lijk komen afspraken na

Service
Henk V noorloos
10/08/2018
9

Vriendelijke mensen , kundig. Werken goed op afspraak , snel klaar. Wij zijn heel tevreden!

Service
D. de Rover (Gorinchem)
30/07/2018
10

Zelfs na 10 jaar is de service nog steeds geweldig!

Service
Hans. de Bruin (Hardinxveld-Giessendam)
30/07/2018
9

Alle werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht.

Service
piet combee (Gorinchem )
25/07/2018
9

vriendelijk en vakkundig ze luisteren naar de klant ze denken mee met de klantservice is uitstekend

Service
J. Rikkers (Sliedrecht)
18/07/2018
10

Gewoon een prettige garage met goede service en deskundig personeel.

Service
Mevr.N.A. Alblas
18/07/2018
10

altijd correcte uitvoering. geen enkele klacht, vriendelijke medewerkers, 16 jaar ervaring met deze garage!

Service
S.smit (Utrecht )
12/07/2018
10

Prima service, fijn bedrijf

Service
Cis Vernooij (Gorinchem)
11/07/2018
10

Snelle en goede service, en vriendelijke mensen

Service
Dhr. J. van der Zijden (Meerkerk)
11/07/2018
8

No nonsense garage. Denken goed mee met planning van de werkzaamheden, ook als het onverwachte reparaties betreft.

Service
A Verschoor (Werkendam)
09/07/2018
9

altijd vriendelijkbeleefd en eerlijkzeer bekwaam en kundig

Service
Piet Prins (Gorinchem)
09/07/2018
9

De vriendelijkheid en deskundigheid waarmee ik te maken heeft gekregen.Dis is nm. al de zesde auto die ik er gekocht heeft en nooit klachten gehad.

Service
Yoerien de Lege (Dordrecht)
09/07/2018
9

Fijne aangename behandeling van klanten. De meeste medewerkers kennen de klant bij naam. Dat geeft een band. Reeds 4 toyota's gekocht.

Service
Adri Erkelens (Arkel)
27/06/2018
8

Zeer tevreden over service en klantbenadering.

Service
C Scherpenisse (Arkel)
20/06/2018
7

De kosten van de onderhouds beurt is niet van te voren afgesproken. Het bedrag van €380 viel tegen.

Service
Harry Duis von Damm (Spijk)
14/06/2018
10

de verkoopmanager *** is uitzonderlijk goed en klantvriendelijk.

Service
H.Suijkerbuijk
13/06/2018
8

De werkzaamheden in de garage zijn goed , snel en vooral vakbekwaam.De receptie dient echter meer accuraatheid te hebben , zoals de klanten te herkennen en vlottere afhandeling nadat de onderhoudsbeurt gereed is.De vriendelijkheid van de afdeling verkoop is in orde

Service
K. Brand (Gorinchem)
13/06/2018
10

Goede en snelle service. Staan altijd voor je klaar. Leenauto indien nodig.

Service
Carel verschuuren
06/06/2018
9

Vriendelijk personeel.Jammer dat sinds een jaar huur moet worden betaald voor de leenauto bij een grote beurt en APK keuring.

Service
Jesse
06/06/2018
6

Tijdens laatste onderhoudsbeurt is er iets kapot gemaakt door de monteur. Dit is helaas niet gemeld en ontdekte ik zelf. Vervolgens is het daarna wel weer netjes opgelost. Verder prima service.

Service
Rini Oerlemans (Breukelen)
01/06/2018
9

Bij Toyota-dealer Schouten Gorinchem begrijpen ze als geen ander hoe men klanten moet ontvangen, te woord moet staan, advies moet geven en dat doen de medewerkers dan ook tot volle tevredenheid. Het team straalt enthousiasme uit en met de tijd en zorg die men aan klanten geeft krijgt men al heel snel het 'thuis-komen-gevoel'. Aandacht en service staan hier heel hoog in het vaandel, wat maakt dat men als klant steeds weer met veel plezier terug komt bij Schouten Gorinchem!

Service
A. Koppers
29/05/2018
8

Fa Schouten in Gorinchem is een prettig bedrijf. Ik kom zelfs uit Nieuwegein daar naartoe, terwijl er in mijn eigen regio ook voldoende dealers zitten. Dat zegt wel wat. Ik word goed en prettig geholpen zonder poespas enz.

Service
Hans Lex
28/05/2018
10

Voor mij al 42 jaar een zeer betrouwbaar adres met vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Aad Jansen Tineke Niemarkt (Gorinchem)
24/05/2018
9

veel begrip meedenken, goede service

Service
Hilbert Worst (Gorinchem)
24/05/2018
9

Staan altijd direct klaar als er iets te vragen is.Niet meteen bij ieder servicetje met de rekening.

Service
Mw de Gooijer-Roodhart (Gorinchem)
24/05/2018
9

Ik ben al jaren klant,ze kennen me en dat geeft een goed gevoel.

Service
W.H. Maquiné (Gorinchem)
24/05/2018
8

Het is goede garage en wordt altijd vriendelijk behandeld, ma.w. erg servicevriendelijk ook bij onverwacht bezoek voor kleinigheden!

Service
David Bisel (De Bilt)
17/05/2018
10

Voorkomende ,vriendelijke en deskundige medewerkers , getuigend van betrouwbaarheid , net zoals het merk auto dat zij vertegenwoordigen ,Toyota !!

Service
Linda
17/05/2018
8

Fijn bedrijf waar je als klant eerlijk en snel geholpen wordt. Vriendelijke mensen zowel in de werkplaats als verkoop. Kortom ' no nonsens' autobedrijf waar de klant nog centraal wordt gesteld.

Verkoop
T sanders (Gorinchem)
15/05/2018
8

Vriendelijk en proffesioneel

Service
Fred Mertens (Gorinchem)
09/05/2018
8

goede service, duidelijk en prima personeel

Verkoop
Bouwman
02/05/2018
9

vriendelijk en behulpzaam personeel zowel aan de balie werkplaats als verkoop

Service
Mw. Blankenstein (Gorinchem )
02/05/2018
9

Zeer tevreden. Een 10 geef ik nooit.

Service
Mevr. P. Ophorst (Woudrichem)
30/04/2018
8

Wij kunnen zelf de auto niet brengen en/of halen. Dit wordt door Schouten altijd keurig gedaan. Krijgen van te voren een prijsopgave maar er komt altijd wel iets bij waar we geen rekening mee hadden gehouden. Een net bedrijf. Heel klantvriendelijk en meedenkend hoe ze problemen het beste kunnen oplossen. Voor mijn gevoel wat duurder?

Service
CH Viveen (Gorinchem)
25/04/2018
9

ze ver dienen het personeel

Verkoop
Jan Gerritse (Gorinchem)
25/04/2018
10

wordt altijd correct behandeld , ook wanneer je onverwacht binnenstapt wordt je snel geholpen.en de koffie staat altijd klaar !!

Verkoop
Mike Amennou (Gorinchem)
12/04/2018
10

Vriendelijk, duidelijk. correct, alle kennis in huis.

Service
a rietveld
05/04/2018
10

altyd vriendelijk

Service
Ad Lommers (Giessenburg)
05/04/2018
8

Prima garage

Service
mw.Bor (Noordeloos)
05/04/2018
10

goede service

Service
Ron (Gorinchem )
28/03/2018
10

Snelle en goede serviceAardig personeel

Service
hans van krieken (herwijnen)
21/03/2018
9

goede service

Service
Piet van wijk (Werkendam )
28/02/2018
10

Goede garage

Service
Evan de vries (Leerdam )
21/02/2018
10

Gewoon fijne mensen die weten waar ze over praten en niks opdringen gewoon mensen zoals jij en ik en niet uit de hoogte en antwoord op elke vraag

Service
Lein Verheijke (Gorinchem)
14/02/2018
10

vanwege goede service

Service
Jacob Geurtsen (Asperen)
07/02/2018
9

Bij Toyota Gorinchem werkt een goed, gemotiveerd en breed inzetbaar team in een sfeervol, service gericht bedrijf.

Service
Jan Boom (Schelluinen )
17/01/2018
8

Wij zijn al jaren lang klant en zijn zeer tevreden

Service
JJ van hemert (Hardinxveld)
17/01/2018
9

Omdat ze de afspraken nakomen

Service
Marco Scheepers (Vuren)
17/01/2018
8

Al jaren positieve ervaringen, vakbekwame monteurs vriendelijke en behulpzame mensen

Service
Dhr. J. van der Zijden
10/01/2018
8

Correcte behandeling. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Jammer dat een leenauto om thuis te komen (10km) sinds kort 25 euro kost.

Verkoop
T.H.A.M.RIETVELD.MUTSAERS (WASPIK)
10/01/2018
9

DE SERVICE IS PERFECT. HET GARAGE PERSONEEL IS ONTZETTEND VRIENDELIJK.EN TIJDENS HET WACHTEN IS ER HEERLIJKE KOFFIE. OF MOCHT HET LANG DUREN DAN EEN LEEN AUTOVOOR EVEN NAAR DE STAD TE KUNNEN.

Service
Jacob Geurtsen (Asperen)
03/01/2018
10

Schouten Gorinchem is zowel voor de aanschaf van een auto als voor het onderhoud een uitstekende dealer. De sfeer is prettig en eerlijk en het personeel is vriendelijk en vakkundig.

Service
Anoniem
29/12/2017
8

Goede afspraken gemaakt

Service
Jan Rijke (Sleeuwijk)
18/12/2017
10

Service, klantvriendelijkheid fysiek en telefonisch, transparantie over te verrichten werkzaamheden, prettige wachtruimte met goede voorzieningen.

Service
JW Knoester (Raamsdonksveer)
15/12/2017
10

Prima gevoel bij auto bedrijf Schouten

Service
Anoniem
14/12/2017
8

Omdat het een goede dealer is die luistert naar de klant en zoekt naar oplossingen.

Service
Yvonne Bizot (Gorinchem)
13/12/2017
10

Vriendelijk en goed geholpen

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Attent en vriendelijk personeel. Snelle service en altijd overleg vooraf qua eventuele onvoorziene kosten of aspecten

Service
Tjerk Medemblik (Leerdam)
06/12/2017
7

In het verleden niet helemaal tevreden over de afwerking van de beurten. Laatste paar beurten geen klachten meer

Service
A.J. van Mourik (Gorinchem)
29/11/2017
10

Ten opzichte van mindere ervaringen met voorgaande automobielbedrijven (heb ook andere merken gereden) is deze garage uitzonderlijk goed

Verkoop
Anoniem
29/11/2017
9

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Prima service, prettige en persoonlijke behandeling maar wel professioneel, betrouwbaar en je kunt er van op aan.

Service
Jelle Ladage (Giessenburg)
29/11/2017
8

Het is een prima niet al te grote garage, waar de medewerkers je nog kennen. Afspraken worden prima nagekomen.

Service
cor wintermans (werkendam)
24/11/2017
10

ervaren zeer vakkundig personeel

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Door de prettige menselijke benadering en dat de zaken ( b.v. afwijkende autogeluiden ) goed worden opgelost .

Service
Corrie v straten de jong (Tienhoven z-h)
01/11/2017
10

Het is een fijne garage staan altijd voor je klaar en ik denk dat dit al 30 jaar zo is ,was eerst in Noordenloos

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Alles correct van de koffie t/m aflevering auto

Service
Ed van Duijn (Rotterdam)
09/10/2017
10

Een perfect bedrijf met klantvriendelijk en vakbekwaam personeel!

Service
Anoniem
20/09/2017
9

Prettige medewerkers, adequate technische kennis, vlotte, soepele en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Klantvriendelijk

Service
A Verschoor (Werkendam)
31/08/2017
9

afspraak is afspraak altijd beleefd wordt er iets gewijzigd wordt er gebeldkan zonder afspraak binnen lopen en wordt net zo vriendelijk geholpen als het mogelijk is

Service
j damen (raamsdonksveer)
30/08/2017
10

omdat ik geen negatieve dingen ondervonden heb

Service
DHr. G.A. Lemmen
16/08/2017
8

Omdat de eerste afspraak die ik gemaakt had via internet op eens niet door kon gaan omdat die dag op eens vol zat en er mijn gevraagd is per telefoon een andere afspraak in te plannen. En ook kon mijn auto niet bij Schouten af gemeld worden voor de APK omdat die persoon niet aan wezig was die daar voor bevoegd was ze zijn toen naar een andere garage geweest om de auto af te melden.Ik dat het de volgende keer goed gaat.

Service
Dick de Jong (Sliedrecht)
16/08/2017
10

Receptie is netjes en correct en ook de werkplaats is prima in orde,

Service
Anoniem
09/08/2017
9

zeer behulpzaam en kundig personeel

Service
Dhr. D. de Rover (Gorinchem)
31/07/2017
10

Prima service en vriendelijke mensen.

Verkoop
Bert Prins (Gorinchem)
28/07/2017
8

Fijne garage waar je met respect word behandeld.

Service
Yvonne van den Bosch (Werkendam)
24/07/2017
9

Goede service, klantvriendelijk, goede prijs, kort in de buurt

Service
E. de Groot (Leerdam)
24/07/2017
10

Wij worden bij Toyota Schouten altijd correct behandeld en de gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.Zeer vriendelijke ne deskundige medewerkers.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Prima garage uitstekende verkoper

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Een prettige garage met uitstekende toelichting over de uit te voeren werkzaamheden, alle lof voor een al vijftien jaar durende ervaring met garage Schouten Gorinchem.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Gewoon goed.

Service
Dhr. J. Rikkers (Sliedrecht)
13/07/2017
10

Kent zijn klanten.
Staan altijd voor je klaar.
Receptie vriendelijk en behulpzaam.
Afspraken worden nagekomen.
Wachtruimte prettig.
Kosten zijn redelijk.
Desgewenst altijd een vervangende auto mogelijk.

Service
Dick Dekker (Hardinxveld)
13/07/2017
9

Prima service

Service
c van ballegooijen (hardinxveld-Giessendam )
12/07/2017
5

Receptioniste niet vriendelijk en behulpzaam
Kwamen voor de eerste x voor een onderhoudsbeurt

Service
H. Suijkerbuijk (Bavel)
11/07/2017
9

Wij komen al ca 35 jaar bij deze garage en worden altijd zeer vriendelijk geholpen.
De kwaliteit van het onderhoud en personeel is zeer deskundig en accuraat
De onderhoudsbeurten worden altijd goed , deugdelijk en vakbekwaan uitgevoerd en de auto wordt heel netjes afgeleverd

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Corect behandeld volgens afspraak

Verkoop
BERT DE RUIJTER (HARDINXVELD-GIESSENDAM)
26/06/2017
10

ALTIJD ZEER CORRECTE BEHANDELING

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Prima service en werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd.

Service
M.Blomsma (Leimuiden)
07/06/2017
10

Gewoon top, beter kan niet naar mijn mening. Ik rijd nu bijna 50 jaar auto, maar de goede service van Toyota Schouten.nl heb ik nooit eerder meegemaakt.

Service
A.P. de Kock (Hardinxveld-Giessendam)
02/06/2017
8

Goede service en persoonlijke behandeling/ benadering.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

tevreden

Service
Marja van Veen (Gorinchem )
24/05/2017
10

Goede service

Service
Ben Baars (Gorinchem)
22/05/2017
9

Prettig bedrijf en voor zover door mij te beoordelen ook een heel goed bedrijf

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Vakbekwaam, prettig en klantgericht.

Service
Anoniem
11/05/2017
8

Ik heb voor klantvriendelijkheid een 10 gegeven, fijn dat de mensen zo dienstvaardig zijn en met je meedenken.
Je kunt altijd zomaar langskomen als je iets hebt. Onderhoud altijd volgens afspraak en altijd op verzoek een vervangend auto beschikbaar. In totaal een 8, anders kun je niet meer omhoog.

Service
Mw. I. Blankenstein (Gorinchem)
08/05/2017
8

De via internet gevraagde werkzaamheden niet volledig uitgevoerd. Waarschijnlijk niet goed doorgekomen.

Service
Anoniem
03/05/2017
2

Houden zich niet aan tijden van de afspraak. Geen info ivm andere auto in service geven.

Verkoop
Anoniem
02/05/2017
9

klantvriendelijkheid

Service
kees en riet de toyotaliefhebbers (hank)
26/04/2017
10

klantvriendelijk en goed vakmanschap

Service
Martin Spruit (Ridderkerk)
21/04/2017
7

Vriendelijke mensen.

Service
Patrick Bennis (Papendrecht)
21/04/2017
9

Zeer goede service, goede uitleg-goede communicatie, vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Betrouwbaar en vakkundig.

Service
Dhr. J.Verburg (Zaltbommel)
19/04/2017
6

ik moest lang wachten tot de auto gereed was, de auto heeft wel een uur op de parkeerplaats gestaan voordat hij werd gehaald terwijl ik exact op tijd was. Verder zijn op de afvinklijst werkzaamheden afgevinkt welke niet zijn uitgevoerd (of niet geheel).

Service
Aad Koeman (Gorinchem)
18/04/2017
10

Al mijn wensen worden altijd heel serieus behandeld en in vele jaren ben ik nog nooit teleurgesteld. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en heel professioneel. De kosten voor alle werkzaamheden zijn nooit onredelijk en, indien nodig, is er altijd overleg.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Je krijg bij na altijd leen auto mee dat kost niet dus geen probleem

Service
Rian Willemen (Made)
12/04/2017
10

Goede service en betrouwbaar

Service
S.J. de Beun (Gorinchem)
12/04/2017
10

Prima service, zeer klantvriendelijk.

Service
f . de stigter
07/04/2017
8

goede service en prettige samenwerking

Service
Anoniem
06/04/2017
8

Correcte- en vlotte afhandeling

Service
Ina Terlouw (Gorinchem )
06/04/2017
10

Omdat er goed meegedacht en acties is ondernomen in de lange zoektocht naar een passende auto. Een zeer persoonlijke benadering.

Verkoop
Dhr. C. de Heer (H.I.Ambacht)
05/04/2017
9

Ik heb de auto gekocht bij Schouten Gorinchem B.V. Hier ben ik keurig geholpen. Het onderhoud van de HiAce is altijd gedaan bij Schouten Alblasserdam. Ik heb alleen positieve ervaringen. Het onderhoud van de nieuwe auto gaat ook plaats vinden in Alblasserdam, dat is nu eenmaal dichterbij voor mij.

Service
Jielis Bikker (Noordeloos)
05/04/2017
10

Je wordt altijd netjes behandeld.
En er is iets kleins is, wordt er altijd ruimte gemaakt.

Service
mvr anneke schram (gorinchem)
31/03/2017
10

Ik kom er al jaren ik wordt altijd correct en op n zeer vriendelijke ontvangen,goeie service,van te voren goed ingelicht
over eventuele handelingen over me auto,dit is mij 3de Toyota en het bevalt me prima,door de goeie ondehoud van de monteurs
rij ik lang met 1auto,Bij de service hoor ook dat ik altijd leenauto en zelfs n verhuisauto voor me klaar staat waar verder geen kosten aanverbonden was,dat vind ik erg prettig,hopelijk kan nog lag en met plezier Toyota bllijven rijden.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Zeer vakkundig geholpen en exact volgens afspraak. Heel nette ontvangst en precieze uitleg over hetgeen gerepareerd moest worden

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Zeer goede service, altijd vriendelijk behandeld en er wordt eerlijk en open gehandeld.
Medewerkers zijn bereid een stap extra te doen waar nodig, dit stel ik zeer op prijs.
Prijzen zijn normaal en zeer redelijk.

Service
jacob halma (gorinchem)
17/03/2017
9

Klantvriendelijk,en weten waarmee ze bezig zijn.
Een opmerking over de vragenlijst,de meeste klanten spreken nooit de mensen op de werkvloer.daar bedoel ik dus mee
de monteurs.
je kan dus als klant nooit en te nimmer hier een oordeel over hebben,hier graag een verbetering in uw vragenlijst.
dit zijn wel de mensen waar een bedrijf op draait, vriendelijk groetent j Halma

Service
Dhr. J.B. Goud (Sliedrecht)
16/03/2017
10

Vriendelijk personeel, goede service en altijd duidelijk in de te verrichten werkzaamheden aan de auto.
Bij een APK altijd een telefoontje mocht er iets aan vervanging tot zijn.
Personeel is heel vakkundig!

Verkoop
1
08/03/2017
10

Alles perfect

Service
G.W. Onderstal (Gorinchem)
08/03/2017
9

Correct duidelijk en vertrouwen uitstralend

Verkoop
Ad Lommers (Giessenburg)
06/03/2017
9

Prima geholpen.

Verkoop
A.Groen (Strijen)
06/03/2017
10

Prettige ontvangst, Goede Verkoper; rustig , to the point. gedegen informatie en duidelijk.

Service
Fam. van Vuuren (Sleeuwijk)
01/03/2017
10

Wij komen al jaren bij deze garage en worden iedere keer naar volledige tevredenheid behandeld. Werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd en men denkt actief mee over aanpak en wat wel/niet nodig is. Een leen auto is mogelijk en sinds kort zelfs een leen fiets. Ideaal!

Service
gerrit kooyman (houten)
01/03/2017
10

de hulp is goed

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
9

adequate en objectieve voorlichting die gegeven is. Gemoedelijke sfeer.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

eerlijk en vriendelijk personeel

Service
W van Brussel (Haarlem)
21/02/2017
10

Ik heb mijn auto bij de Toyota dealer in Gorinchem gekocht in 2010.
De verkoper heeft mij destijds goed geïnformeerd en daardoor ben ik altijd terug blijven komen voor servicebeurten!
Ik woon in Haarlem maar kom met genoegen ieder jaar terug naar Gorinchem omdat de auto bekend is bij deze garage, en ik gedurende de onderhoudsbeurt kan wachten in de showroom onder het genot van een kopje koffie en rustig een boek lees. Super!!!

Service
Dhr. B. de Laat (Loenen aan de Vecht)
15/02/2017
9

Zeer vriendelijk en altijd meedenkend

Verkoop
sterpoelier van der lingen (Houten)
15/02/2017
9

zeer behulpzaam en klantvriendelijk auto bedrijf met verstand van zaken

Service
Robert H Pippel (Arkel)
14/02/2017
10

Prettige bediening, kundige en ervaren monteurs. Staan al 16 jaar altijd voor mij klaar

Service
JJ van Hemert (Hardinxveld giessendam)
30/01/2017
8

Omdat ik een afspraak had op 6 januari en niet op de lijst stond hebben ze het toch opgelost

Service
R.M.Hoogendoorn (Werkendam)
23/12/2016
9

Omdat je altijd vriendelijk en beleefd te woord wordt gestaan door de werkplaats mensen en receptie

Service
Bas Kuiper (Groot-Ammers)
23/11/2016
10

9 jaar mijn Corolla in onderhoud gehad, altijd 100 % tevreden, altijd vooraf prijsopgave, altijd zo nodig passend vervoer, persoonlijke benadering. Nu een nieuwe Auris; fantastische auto.

Service
Anoniem
10/11/2016
8

goede en prettige service.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Nette zaak, aardig personeel, goede koffie, schoon toilet, aangename wachtruimte

Service
Anoniem
28/09/2016
10

Vriendelijk, duidelijk en kleinschalig.

Service
H.A. Havelaar-van den Bos (Gorinchem)
28/09/2016
10

Vriendelijke en behulpzame mensen

Service
Dhr. J.B. Goud (Sliedrecht)
14/09/2016
9

Vriendelijk personeel, indien mogelijk direct geholpen en altijd geweldige service

Service
Yvonne van den Bosch (Werkendam)
21/07/2016
9

Goede service, klantvriendelijk, andere mogelijkheden bij service

Service
G.w de Heus (Vuren)
12/07/2016
8

Zeer vriendelijk en erg correct

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Correct , vriendelijk.

Service
Antal van Mourik (Gorinchem)
06/07/2016
10

Alle keren dat ik ze nodig had, werd ik naar volle tevredenheid geholpen

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
8

Prima voorlichting, prima afhandeling

Verkoop
Wim de. too
29/06/2016
9

Gastvrij en vriendelijk.

Service
Houwelingen (Sliedrecht)
23/06/2016
8

duidelijk, vriendelijk, weet waar men over praat, geen moeilijk gedoe

Verkoop
Jelle Ladage (Giessenburg)
23/06/2016
9

Flexibele, klantvriendelijke dealer, met een oplossing gerichte instelling

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
8

het is een goed bedrijf

Service
Mevr. Adri Grondel (Breukelen)
22/06/2016
9

Al vele jaren een tevreden klant bij Toyota Schouten Gorinchem. Meerdere auto's aangeschaft (zowel nieuw als tweedehands) Altijd heel goed geadviseerd en de keren dat ik daar kom voor servicebeurten word ik steevast heel vriendelijk geholpen en kan meestal wachten met een kopje koffie. Niets dan lof!

Service
Huub Suijkerbuijk (Bavel)
21/06/2016
9

Ik koop en heb mijn auto al bijna 30 jaar in onderhoud , dus ik heb zeer tevreden.
De kwaliteit van het geleverde werk en de behulpzaamheid , samen met de betrouwbaarheid en kwaliteit van Toyota is mijn reden

Verkoop
C van Ballegooijen (Hardinxveld-Giessendam )
15/06/2016
8

Zijn correct te woord gestaan

Verkoop
Mw de Gooijer-Roodhart (Gorinchem)
15/06/2016
9

Omdat er geluisterd wordt en men alle tijd heeft om vragen te beantwoorden.
Verder word ik vriendelijk ontvangen.

Service
Rob van Doremalen (Gorinchem)
15/06/2016
10

Je bent hier als particulier ook nog gewoon een welkome klant. Er wordt zowel bij de receptie als in de werkplaats met je meegedacht en bij bijzonderheden buiten de geplande werkzaamheden word je netjes gebeld. De facturen zijn ook nooit een verrassing, je weet waar je aan toe bent en afspraak is afspraak.
Bij langer durende werkzaamheden is er gewoon een gratis (muv de brandstof) leenauto.

Service
Anoniem
07/06/2016
9

Ze proberen je altijd te helpen, ook als je even tussendoor komt met een probleem.

Service
Familie Scherpenisse (Arkel)
26/05/2016
9

Prettig contact, goede uitleg.

Service
Cees en Jannie Brouwer (Noordeloos)
19/05/2016
8

correcte afhandeling

Service
David vD (Gorinchem)
11/05/2016
10

Behulpzaam, duidelijk en een goede service

Verkoop
Divera Heij (Leerdam)
11/05/2016
8

Nette winkel, met hele aardige verkopers

Service
S Huibrechtse (Rotterdam)
04/05/2016
9

Vriendelijk personeel snelle service.

Service
A Verschoor (Werkendam)
29/04/2016
9

altijd vriendelijk netjes altijd tijd

Service
Anoniem
29/04/2016
8

ik word altijd correct geholpen en de service is prima, vooral de leenauto is een plus

Service
Mijnh. W. Kerkhof (Herwijnen)
29/04/2016
9

Ik herhaal wel nl. dat ik uiterst te vreden ben met de ontvangst en de rep.en beurt die mij ter deel gevallen is.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Goede service

Service
E.G. Kalisvaart (Sliedrecht)
14/04/2016
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik vind ze toppers!!

Service
Jan Bennink (Arkel)
14/04/2016
10

Na jarenlange goede ervaring met een andere dealer, verraste mij deze Garage met nog meer voorkomendheid.

Verkoop
A.W. Troost (Brakel)
13/04/2016
9

Fijne mensen, goed gevoel voor de verkoper, niet opdringerig, goede service en een eerlijke behandeling.

Service
Anoniem
12/04/2016
8

Vriendelijke benadering van de klant, meedenken over zaken aangaande de auto, prettige ontvangst en het zich houden aan de afspraken.
Interesse in de klant

Service
Anoniem
23/03/2016
10

vriendelijk en gemotiveerde mensen

Service
Anoniem
03/03/2016
9

Zeer klantvriendelijk en correct.

Service
Anoniem
19/02/2016
10

Mijn ervaring met de Toyota-dealer was erg positief. Na mijn verhuizing vanuit het noorden moest ik op zoek naar een nieuwe Toyota-dealer. Ik was een erg goede Toyota-dealer gewend en was bang dat ik zo'n goede dealer nooit meer zou krijgen. Echter, bij de nieuwe dealer had ik gelijk een goede ervaring. De receptioniste was geweldig en ook de monteurs hebben goed werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Toyota-dealer.

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
9

Over algemeen zeer tevreden. Al jaren lang corolla gehad en nu Auris.

Service
C.Visee (Leerdam)
17/02/2016
10

VERSTAND VAN ZAKEN VRIENDELIJK SOEPEL

Service
Dhr. T.Medemblik (Leerdam)
15/02/2016
7

In het begin waren wat reparatiewerkzaamheden niet helemaal correct uitgevoerd.
(zoals: niet aangedraaide wielmoeren, loszittende motorafdekkap,(hebben we thuis zelf vastgezet) beschadigde velg randen bij het omleggen van nieuwe banden en bij de aflevering van de nieuwe auto een loshangende uitlaat.)
ik til daar niet zwaar aan: wie werkt maakt fouten, de losse wielmoeren vond ik het vervelendst)

Service
D.B.Dekker (Hardinxveld Giessendam)
12/02/2016
8

Vakkundig vriendelijk goede ontvangst staan gelijk klaar.

Service
Piet Swijnenburg (ottoland)
12/02/2016
10

fijne garage altijd koffie en belangstelling voor alles

Service
dhr.T.van der Ham (Noordeloos)
11/02/2016
9

prijs en kwaliteit prima

Service
Cock Roest (Noordeloos)
10/02/2016
10

Alles perfect geregeld

Service
Dhr. J.B.Goud (Sliedrecht)
03/02/2016
10

Een fijne garage met vakbekwame medewerkers. Duidelijke afspraken.

Service
Jan van Arendonk (Herwijnen)
03/02/2016
10

klant vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
01/02/2016
7

Doen wat ze moeten doen

Service
BW Broekhuizen (Hardinxveld-Giessendam.)
27/01/2016
10

Wij zijn al jaren zeer tevreden en hopen nog lang terug te komen.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Prima service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed advies gekregen. Levering verliep soepel.

Service
G. Kraaijeveld. (Hardinxveld-Giessendam)
21/01/2016
10

Prima service en klantvriendelijk!!!!!.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Vriendelijk personeel. Onderhoud verloopt zoals verwacht. Duidelijke en correcte rekeningen.

Service
Anoniem
14/01/2016
8

prettig geholpen. prima service.

Service
Jilles van Mourik (Giessenburg)
13/01/2016
10

ik ben al jaren erg tevreden over de SERVICE en BEHANDELING door de fa. Schouten in Gorinchem

Service
Anoniem
04/01/2016
8

We tevreden zijn hoe we behandeld worden

Service
Dhr.J.Rijke (Sleeuwijk)
04/01/2016
9

Ik ben zeer tevreden over de contacten, maken van afspraken, service en afhandeling van 'zaken'.
Geen 10, omdat ik niet deskundig ben in het beoordelen van de laatste onderhoudsbeurt. Ik kan daarover geen goed oordeel vellen. Ik ben daarin afhankelijk van de dealer en moet daar in goed vertrouwen op afgaan.
Daarbij ga ik er vanuit dat alles naar behoren goed is uitgevoerd.

Service
J.M.Boom (Schelluinen )
04/01/2016
9

Ik kom hier al meer dan 25 jaar . Zeer tevreden

Service
P.J de Wit (Brandwijk)
30/12/2015
10

ik heb geen reden om ontevreden te zijn.

Service
A.J. Koeman (Gorinchem)
23/12/2015
10

Alles altijd helemaal naar wens.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Uitstekende service, klantvriendelijk

Service
Rook Hoogendoorn (Werkendam)
23/12/2015
9

Omdat het allemaal prettige mensen zijn Vertegenwoordigers, Reseptioniste, werkplaats medewerkers

Service
Widi den Hartog (Meerkerk)
23/12/2015
8

persoonlijke benadering en aandacht van de medewerkers.

Service
Ymert van Straten (W0udrichem)
14/12/2015
8

8 is ruimvoldoende

Verkoop
Bas Kuiper (Groot-Ammers)
09/12/2015
10

9 jaar tot grote tevredenheid een Toyota Corolla gereden. Steeds bij deze dealer in onderhoud gehad. Nog nooit één negatieve ervaring gehad. Altijd correct ontvangen, altijd inzage bij reparaties en prijsopgave, zo nodig een prima leenauto. Het vertrouwen groeide en de aankoop van een nieuwe Toyota bij deze dealer was vanzelfsprekend. Bij de aankoop en de aflevering heb ik een heel goed gevoel.

Service
F. de Kreij (Gorinchem)
09/12/2015
10

Nooit geen problemen, altijd is alles op tijd en volgens afspraak

Service
Lein Verheijke (Gorinchem)
09/12/2015
10

Hier wordt SERVICE groot geschreven.

Service
G. Blokland
07/12/2015
6

Wel op de hoogte gebracht dat er reparaties uitgevoerd moesten worden, maar niet wat de kosten hiervan gingen worden.
Moest ook zelf naar de dealer bellen of de auto wel of niet klaar was.
Reparaties worden wel vakkundig uitgevoerd!

Service
Dhr. M.J.J. Geeratz (Molenaarsgraaf)
03/12/2015
8

Staat voor goed en is ruim boven het gemiddelde.
Deze klant is tevreden over de dealer!

Service
adriaanse (hardinxveld-giessendam)
02/12/2015
7

service goed, uitleg bij kosten verbeterpunt

Verkoop
C.van de Walle (Breda)
26/11/2015
10

De auto hebben wij gekocht bij Toyota Schouten in Gorinchem maar gaat daar wij in Breda wonen verder in onderhoud bij Toyota Dorst in Breda en ook daar hebben wij nu al enkele jaren goede ervaring.

Service
Hans Kusters (Bleskensgraaf)
25/11/2015
9

goed en vriendelijke mensen bij de receptie die volledig op de hoogte zijn wat er aan een auto is gebeurd.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Vriendelijk,goede uitvoering werkzaamheden

Verkoop
j.c.lanser (sliedrecht)
18/11/2015
10

zeer goede service en net personeel met een luisterend oor

Verkoop
Bert Lubberdink (Wijk en Aalburg)
17/11/2015
10

Zijn zeer behulpzaam, heel vriendelijk, komen afspraken na en hebben verstand van zaken.

Verkoop
Theo Wijgers (Wijk en Aalburg)
17/11/2015
9

Goede kennis van zaken, afspraken worden nagekomen. Personeel is vriendelijk.

Service
Anoniem
12/11/2015
10

Ik heb ondervonden dat de medewerkers van deze garage attent, voorkomend en meedenkend zijn. Dat geeft vertrouwen wat tot op heden nog niet is geschonden.

Service
Dhr. A. Knegt (Hardinxveld-Giessendam)
11/11/2015
8

Redelijke zaak. Niemand is volmaakt, ook autodealers niet. Daarom geen maximaqle 10. Je kan dan alleen maar zakken, dit zal niet de bedoeling zijn.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

Ik heb 15 jaar geleden mijn eerste Toyota gekocht en heb sinds die tijd niets te klagen over deze dealer.

Service
henk kuijpers (Boxtel)
28/10/2015
9

word goed behandeld

Service
Anoniem
15/10/2015
10

Omdat ze in alle opzichten, klantvriendelijk behulpzaam,en mij als persoon kennen. Bij vragen altijd bereid zijn te helpen, en graag goede adviezen geven. Als je in Alkmaar woont, en speciaal naar deze Garage komt, zegt wel iets over het geheel.

Service
Anoniem
12/10/2015
9

tevreden

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
10

Geen poespas, eerlijke informatie

Service
havelaar (Gorinchem)
07/10/2015
9

goede services

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Deskundig en vriendelijk

Verkoop
Henk Prins (Hardinxveld-Giessendam)
11/09/2015
8

Kwestie van gevoel, een hoger cijfer is/nadert perfectie en dat is teveel.

Service
Anoniem
26/08/2015
6

Voel me niet bijzonder gewaardeerd als klant dat ik voor deze garage gekozen heb en vond het vervelend dat men mij tussendoor meerdere keren iets probeerde te 'verkopen' terwijl ik voor een onderhoudsbeurt en apk kwam.

Verkoop
Anoniem
25/08/2015
9

Dealer was doelgericht, klantvriendelijk, hield zich aan afspraken/(informatie)verzoeken en had verstand van zaken. Zeer tevreden!

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
9

Goede voorlichting en service

Service
Anoniem
17/08/2015
8

Geen klachten

Service
Atie Hoeben-Heij (Gorinchem)
17/08/2015
9

Goede en snelle service, begrijpende uitleg, vriendelijke ontvangst, altijd een leenauto ter beschikking, meedenkend, kortom een vette 9!

Service
Sjaak van den Assem (Gorinchem)
17/08/2015
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg bij vragen, vakkundig onderhoud en heldere toelichting op de rekening

Service
H Dirne (Roosendaal)
03/08/2015
9

goede service vriendelijke mensen vakkundig personeel

Service
Anoniem
29/07/2015
8

zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Zeer deskundige en klantvriendelijke dealer

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Vriendelijke mensen, prettig ontvangst en houden zich aan de gemaakte afspraak.

Service
Joop van der Sande (Giessenburg)
22/07/2015
9

vakkundig en klantvriendelijk

Service
D. de Jong (Sliedrecht)
16/07/2015
9

Overzichtelijk

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Mensen zijn erg aardig ze komendirect naar je toe ze luisterennaar je vragen en ze proberen je te helpen

Service
Y. de Lege (Dordrecht)
08/07/2015
8

Over het algemeen goede service.

Verkoop
Anoniem
25/06/2015
8

advisering/begeleiding/

Service
Mevr.Alblas (Hardinxveld-G'dam )
25/06/2015
10

Altijd correcte behandeling en uitvoering van de werkzaamheden, vriendelijk en deskundig personeel, ontvangst hartelijk, goede voorlichting voor het verhelpen van event.problemen, voor mij een dikke tien!

Service
Bas Kuiper (Groot-Ammers)
17/06/2015
10

Reeds 9 jaar altijd tot volle tevredenheid geholpen. Ook in onverwachte situaties heel snel en adequaat geholpen.
Ik heb vertrouwen in deze dealer.

Service
R.P. van Doremalen (Gorinchem)
17/06/2015
8

Service is goed, heldere afspraken die nagekomen worden en prettige, ontspannen en klantvriendelijke ambiance.

Service
Anoniem
28/05/2015
10

De service is top en zeer klantgericht. Je wordt altijd gezellig ontvangen.

Service
Frank Annette Grootendorst (Ottoland)
20/05/2015
8

prima garage, goede service aardige mensen

Verkoop
Plonia M Boer-Korevaar (Giessenburg)
13/05/2015
10

levert en onderhoud op een correcte wijze een prima product.

Verkoop
Anneke (Gorinchem)
04/05/2015
9

Service en persoonlijke aandacht van de verkoper was top en heeft al onze wensen zonder problemen verzorgd.

Service
Ingrid (Giessenburg)
29/04/2015
10

Ik ben een zeer tevreden klant. 8 jaar geleden een nieuwe Aygo gekocht en heb deze jaarlijks in onderhoud c.q. APK keuring. Nog nooit een onvertogen woord gevallen. Persoonlijk ontvangen. Receptioniste weet je naam. Er staat keurig een auto klaar als de auto een beurt nodig heeft en ik er niet op wil/kan wachten. Ik rijd niet zoveel kilometers dus een jaarlijkse onderhoudsbeurt volgens het boekje is niet altijd nodig. Prijzen zijn duidelijk, staan op de website. Ze doen wat nodig is en ik krijg geen onverwachte rekening. Nog nooit heb ik twijfels gehad over de kosten of dingen die zijn gedaan die niet nodig waren. Ik heb het volste vertrouwen. Er zijn geen "gladde" verkopers.

Service
Anoniem
09/04/2015
8

gewoon goud

Verkoop
E.van Schoonhoven (Werkendam)
09/04/2015
9

Vertrouwde garage, goede verkoper

Service
Dhr. D. de Rover (Gorinchem)
08/04/2015
10

Prima service en vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Huib van wijk (Gorinchem)
08/04/2015
9

ze doen het voortreffelijk

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Goede, snelle service

Service
P.J. de Wit (Brandwijk)
01/04/2015
8

wat goed is kan verbeteren

Service
Anoniem
26/03/2015
9

Zeer klantvriendelijke dealer, waar de klant centraal staat.
Zowel verkoop als onderhoud.

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
9

goede service, en zeer klant vriendelijk

Service
De Laat (Utrecht)
18/03/2015
9

Bijzonder goede service en klantvriendelijkheid!

Service
j halma (gorinchem)
18/03/2015
7

Komt betrouwbaar over.

Service
Mevr. M. Willemstein (Gorinchem)
16/03/2015
10

Deskundig en vriendelijk personeel, prettige sfeer. Ik kom er al jaren erg graag.

Verkoop
E de Kuiper (Giessenburg)
12/03/2015
9

vriendelijk behulpzaam ervaren

Service
Andre Verschoor (Werkendam)
11/03/2015
9

altijd vriendelijk zeer persoonlijk en zeer bekwaam

Service
P.A.Meine (Gorinchem)
11/03/2015
10

zeer klantvriendelijk,auto is 10 jaar oud en voldoet nog uitstekend

Service
Edwin de Groot (Sleeuwijjk)
05/03/2015
10

Wij zijn er tevreden als het gaat om de verleende service en het na komen van de gemaakte afspraken.
Vooraf is duidelijk afgesproken wat er moet worden gedaan en wat de kosten hiervan zijn. Het personeel is uiterst correct en vriendelijk. Mocht je even moeten wachten dan is het goed vertoeven in de wachtruimte.

Service
Mevr. A. Grondel (Breukelen)
04/03/2015
9

Heb al jaren ervaring met het deskundige en vriendelijke personeel. Staan altijd voor je klaar en geven goede sevice

Service
P. Müller (Wes Terschelling)
04/03/2015
8

Goede service, vriendelijk en goede afhandeling van eventuele gebreken van de auto, maar het kan altijd beter ;-)

Verkoop
Dhr. F. de Kreij (Gorinchem)
02/03/2015
9

Alle afspraken die gemaakt worden, worden keurig na gekomen.
Daar kan je op vertrouwen.

Service
Gert Lakerveld (Hardinxveld-Giessendam)
25/02/2015
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende service.

Verkoop
Jessica Hoogendoorn (Gorinchem)
25/02/2015
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende service! Goede uitleg en leuke afleverprocedure.

Verkoop
Mevr. M.T.van Kranenburg-Stam (Hardinxveld-Giessendam)
19/02/2015
9

zeer vriendelijke behandeling, duidelijke uitleg

Service
Jacob Geurtsen (Asperen)
18/02/2015
10

Ik ben tevreden met dealer, service en product. Bovendien voel ik me klant en geen 'nummer'.

Service
j.kienhorst-wils (hank)
18/02/2015
10

wordt altijd vriendelijk ontvangen alles is goed

Verkoop
w van steenoven (gorinchem)
18/02/2015
8

zijn goed behandeld

Service
Anoniem
11/02/2015
8

Niet alle klachten zijn direct verholpen.

Service
Henk Prins (Hardinxveld-Giessendam)
11/02/2015
8

De uitgevoerde werkzaamheden mogen, ongevraagd, iets duidelijker worden uitgelegd en dit geldt ook voor het bijbehorende te verwachte prijskaartje.

Verkoop
JJ van hemert (Hadinxveld)
11/02/2015
9

Het is net of je al jaren over de vloer komt

Service
Desiree (Noordeloos)
04/02/2015
10

Goede service naar de klant toe. Professioneel en gezellig personeel.

Verkoop
Rook Hoogendoorn (Werkendam)
04/02/2015
9

Omdat ik daar vriendelijk en uitstekend geholpen werd , receptie, verkopers en werkplaats personeel, het is gewoon een fantastisch team wat daar rond loopt .

Verkoop
N.C.Gruis (Gorinchem)
02/02/2015
8

goede garage

Service
Anoniem
29/01/2015
10

er wordt goed geluisterd naar wat je zegt,grote kosten aan de auto wordt eerst gebeld en goed uitgelegd wat er aan is,service top.

Verkoop
W.D den Hartog (Meerkerk)
28/01/2015
8

zeer open houding ten opzichte van ons goed service goed aanbod

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Eerlijke verkoper, goede service en fijne service

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Eerlijke voorlichting met accent op de punten die mogelijk nieuwe vragen zouden oproepen.
Zeer servicegerichte want de verkoper probeert en lukt het om OPRECHT vanuit de klant te denken.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

eerlijk en oprecht

Verkoop
Dhr Nijs Kon (Gorinchem)
26/01/2015
8

Een no nonsens dealer, vriendelijke mensen die je eerlijk en betrouwbaar benaderen. Met monteurs die problemen ECHT oplossen! En die je nog eens service en hulp bieden als het nodig is.

Verkoop
Kees Boogaard (Hardinxveld)
26/01/2015
9

Prettige contact met verkoper. Maakt er echt werk van. Zorgt voor een prettige aflevering en kent zijn klanten goed. Ook de andere medewerkers (o.a. receptioniste) geven je het gevoel dat je welkom bent en gewaardeerd wordt als klant.

Verkoop
P.Heijsteeg (Gorinchem)
26/01/2015
9

Algehele indruk is positief

Service
Dhr JF Mosselman (Gorinchem)
22/01/2015
8

Uitstekende service, vriendelijke mensen.

Service
Handels onderneming M van Zessen (Meerkerk)
15/01/2015
10

Goede medewerkes nettenprijs

Service
P.van der Wal (Arkel)
15/01/2015
8

website en receptie zou iets beter kunnen

Service
joepie (gorinchem )
14/01/2015
8

Ik ben tevreden met de dealer krijgt ook antwoord op mijn vragen en de werkzaamheden zijn ook goed. Alles naar wens.

Service
Dhr. A. Stam (Papendrecht)
24/12/2014
9

Normaal gedrag, eerlijk en betrouwbaar.

Service
piet combee (Gorinchem, )
17/12/2014
9

Eerlijk en open

Verkoop
A van der Stelt -Minkelis (Sleeuwijk)
10/12/2014
9

alle vragen worden beantwoord en opgelost

Service
Anoniem
03/12/2014
8

ik ben tot nu toe tevreden.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Zeer klantvriendelijk , werkzaamheden en prijzen zijn overeenkomstig. Leenauto indien nodig. Denken mee met de klant.

Service
H.A. Havelaar (Gorinchem)
02/12/2014
10

Goede services en vriendelijke mensen

Service
Jelle Ladage (Giessenburg)
02/12/2014
7

Hij is duidelijk, maar niet erg "flitsend"

Service
Rochus Hoogendoorn (Werkendam)
02/12/2014
9

Omdat je er altijd goed en netjes geholpen word

Verkoop
Jan Bloem (West Terschelling)
01/12/2014
8

is voor ons beetje ver weg

Service
Wout de Graaf (Gorinchem)
27/10/2014
8

dik tevreden omgang en uitvoering van het werk en omgang.

Service
Anoniem
23/10/2014
9

oplossingen die worden bedacht voor de problemen die er dan zijn tonen aan dat er wordt meegedacht met
de klant. de manier waarmee dat is gebeurd bij mij is denk ik niet zo vanzelfsprekend zoals je dat algemeen
meestal meemaakt en daarom ook niet verwacht. Dat viel mij op en is denk ik belangrijk voor klanten om te weten.

Service
G. Walgers (Sleeuwijk)
22/10/2014
9

Betrouwbaar. Goede service. Vriendelijk en alles helder en duidelijk. Van zowel receptie, verkopers en garage personeel. Meer dan tevreden met deze dealer.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid

Service
Bas Hagoort (Gorinchem)
21/10/2014
10

Service is prima. Personeel vriendelijk en bekwaam.

Service
W.Hokken (Sliedrecht)
21/10/2014
9

word altijd goed geholpen prettige mensen

Service
Anoniem
20/10/2014
8

Snelle service en vriendelijk.

Service
L.L.M. Slootjes (Gorinchem)
20/10/2014
9

Menselijkheid en zakelijkheid prachtig met elkaar verbonden.

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Vriendelijk ontvangst en komen hun afspraken na

Service
Dhr. P.Mulder (Huizen)
08/10/2014
9

Omdat deze dealer zeer klant vriendelijk en zeer klant gericht is. eigenlijk alle medewerkers.

Service
Anoniem
30/09/2014
7

aardige mensen en zo ver ik kan bepalen hebben ze er verstand van

Service
Anoniem
29/09/2014
8

goede service en klantgerichtheid.

Service
de Heer J.M.Boom (Schelluinen )
24/09/2014
9

Ik kom hier al ruim 20 jaar en het Personeel is erg vriendelijk en ik wordt snel geholpen en
daar ben ik zeer tevreden over .Komen de afspraken prima na

Service
Peter.j.van der Linden (Hardinxveld-Giessendam)
23/09/2014
10

Staan altijd direct voor je klaar en er is geen afstand tussen klant en personeel.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Goede service, geen hoger punt omdat de dealer afgelegen zit.

Service
Anoniem
11/09/2014
8

Fijne klantvriendelijke garage.
Die goed meedenkt met de klant.

Verkoop
cor wintermans
11/09/2014
9

zeer vakkundige verkoper en monteurs ander personeel

Verkoop
L. van Stijn (Gorinchem)
02/09/2014
9

zeer goede service

Service
Anoniem
27/08/2014
8

tevreden

Service
N.C.Gruis (Gorinchem)
25/08/2014
8

goede service.

Service
D. de Rover (Gorinchem)
20/08/2014
10

Geweldig goede service en zeer vriendelijk personeel.

Service
Floor Bikker (Noordeloos)
20/08/2014
9

Klant vriendelijk, en kwalitatief goede dealer

Service
Anoniem
18/08/2014
9

Omdat Schouten al lang leverancier is.

Verkoop
dhr. j.gerritse (gorinchem)
12/08/2014
9

het nakomen van afspraken ,service en klantvriendelijkheid

Service
Fran van Noorloos Rujtenberg (Nieuwendijk)
12/08/2014
10

Staan altijd voor ons klaar, zijn vriendelijk , werken netjes en goed

Verkoop
Anoniem
11/08/2014
10

Deze dealer kent de klanten met zijn wensen. Geen groothandel die het enkel voor de aantallen doet maar de tijd neemt om zijn klanten tevreden te stellen. Neemt ruim de tijd voor het gehele traject.

Verkoop
henk kuijpers (boxtel)
31/07/2014
9

te vreden over deze dealer

Service
Anoniem
29/07/2014
9

alles zeer goed, doch regeling ongebruikelijke slijtage uitlaat en jaaarservicekaart ontbrak

Service
Anoniem
25/07/2014
9

Persoonlijke benadering en kunt voor een storing meteen terecht voor reparatie.

Verkoop
Anoniem
21/07/2014
8

omdat ik geen negatieve dingen bent tegen gekomen en ik vriendelijk en goed geholpen bent .

Service
Anoniem
17/07/2014
8

ik ben tevreden

Service
Gera Zwijgers (Hardinxveld - Giessendam.)
17/07/2014
9

goede service. gezellige sfeer ,

Service
Kees de Rooij (Asperen)
17/07/2014
9

Goede dealer

Service
Mevr. Nelly Alblas (Hardinxveld-Giessendam)
17/07/2014
10

correcte ontvangst, vriendelijke medewerkers, werkzaamheden perfect uitgevoerd en uitgelegd, voor de toekomst een offerte gemaakt i.v.m. airco (ik heb deze auto al 12 jaar en nog steeds tevreden!!)

Service
Anoniem
16/07/2014
10

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Verkoop
Anoniem
10/07/2014
8

Ik werd goed geholpen.

Service
Anoniem
09/07/2014
8

duidelijkheid en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
9

vriendelijk voorkomend en aandacht en een goede uitleg

Service
Anoniem
09/07/2014
9

goede voorlichting, snelle service en betrouwbaar

Service
F scholtens (Leidschendam)
09/07/2014
10

Volledig tevreden

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Betrouwbaar.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Goede en snelle service en vriendelijke afhandeling.

Service
Jan de Goei (Giessenburg)
08/07/2014
8

vertrouwde dealer.

Service
Willem Trapman (Maarssen)
08/07/2014
10

Omdat alles netjes en vlot gedaan word.

Verkoop
A. Schrijver (Hoornaar)
30/06/2014
8

Je bouwt door de jaren heen een band met elkaar op.
Dit moet een wederzijds vertrouwen zijn.
Daar ben ik tevreden over

Service
Anoniem
26/06/2014
7

Vriendelijke mensen. Vorige beurt wel iets niet goed opgemerkt .

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

Goede kennis van zaken en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
26/06/2014
7

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. de afwerking van de beurten is niet altijd goed afgerond.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
8

Dealer weet waar hij over praat en zijn gezellige mensen zonder poespas.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Goede service en vriendelijke uitstraling

Service
j welner (hank)
26/06/2014
8

Prettige samenwerking en heel vriendelijk en goede ontvangst.

Verkoop
Mevr. A van der Stelt - Minkelis (Sleeuwijk)
26/06/2014
9

Ik heb nu 3 toyota's altijd zonder problemen

Service
Anoniem
11/06/2014
9

Zeer tevreden over deze dealer

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.